Τηλέφωνο

694 8277 026

Βρισκόμαστε

Νικολάου Πλαστήρα 183-185 Αθήνα, 13562

Συναγερμοί
Συναγερμοί

Συναγερμοί

Η εταιρεία μας για 17 έτη ασχολείται μόνο με κορυφαία συστήματα συναγερμού.

Συναγερμοί PARADOX από 380 € και 5 χρόνια εγγύηση + 2 δώρο

 

Συναγερμοί SIGMA από 350 € και 6 χρόνια εγγύηση

 

 

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΥ

 

Ο συναγερμός τοποθετείται σε χώρους στους οποίους θέλουμε σε ανεπιθύμητα πρόσωπα να απαγορεύσουμε την πρόσβαση. Ο συναγερμός αποτελείται από τη σειρήνα, το  κέντρο προγραμματισμού, το πληκτρολόγιο. τα ραντάρ, και τις μαγνητικές επαφές. Η σειρήνα τοποθετείται σε τέτοιο σημείο που να μην είναι προσβάσιμη από ανεπιθύμητα πρόσωπα (κλέφτες) και ταυτοχρόνως να είναι ορατή (το 50% των διαρρηκτών αποφεύγει να διαρρήξει ένα σπίτι με συναγερμό με εμφανή σειρήνα). Συνήθως τοποθετείται στο μπαλκόνι ή στο πιο ψηλό σημείο της εγκατάστασης. Η σειρήνα  αποτελείται από μια μπαταρία 12 V, ώστε να την τροφοδοτεί σε περίπτωση διακοπής της ηλεκτρικής τροφοδοσίας. Στην σειρήνα οδηγούμε  6πολικό καλώδιο 2×0.5 mm² + 4×0,22mm².

PA.SR.130.86 σειρηναDIONE POLICE/G

 

Το κέντρο προγραμματισμού περιλαμβάνει μια πλακέτα μέσα σε ένα κουτί στην οποία συνδέονται όλα τα καλώδια των εξαρτημάτων του συναγερμού. Στο κουτί επίσης τοποθετείται μια μπαταρία, η οποία τροφοδοτεί τον συναγερμό σε περίπτωση διακοπής του ηλεκτρικού ρεύματος και ένας Μ/Σ που υποβιβάζει την τάση του δικτύου σε 12V και τροφοδοτεί την πλακέτα. Η πλακέτα αυτή μας καθορίζει τη λειτουργίες του συναγερμού ανάλογα με τις δυνατότητές της. Ο προγραμματισμός της πλακέτας ή του συναγερμού όπως συνηθίζεται να λέγεται, γίνεται από το πληκτρολόγιο ή από Η/Υ.

PA.MC.700.SB κουτιS PRO 32MB

Το πληκτρολόγιο τοποθετείται δίπλα από την πόρτα της εισόδου του σπιτιού επειδή με αυτό ενεργοποιούμε και απενεργοποιούμε τον συναγερμό κατά την έξοδο ή την είσοδο αντίστοιχα. Έχει επίσης ενδείξεις στην οθόνη του για τα γεγονότα που συνέβησαν και  συμβαίνουν σε όλο το σύστημα συναγερμού. Όπως , ποια επαφή είναι ανοικτή και ποια κλειστή, αν είναι ενεργοποιημένος ο συναγερμός, αν είναι χαμηλή η μπαταρία, αν έχουμε έλλειψη τάσης του δικτύου κ.λπ. Στο πληκτρολόγιο οδηγούμε 6πολικό καλώδιο 6×0.22mm².

PA.SP.K32.LD 550x550h

Τα ραντάρ ή οι ανιχνευτές, είναι τα λεγόμενα μάτια, τα οποία διαθέτουν ένα διπλό πυροηλεκτρικό στοιχείο και δέχονται ενέργεια με τη μορφή υπέρυθρης ακτινοβολίας από τα αντικείμενα του χώρου. Μόλις αντιληφθούν μια απότομη μεταβολή της θερμοκρασίας με την είσοδο του ατόμου στο χώρο, ενεργοποιούνται και κλείνουν ή ανοίγουν την επαφή τους. Υπάρχουν ραντάρ τοίχου και οροφής. Στα ραντάρ οδηγούμε 6πολικό καλώδιο 6×0,22mm².

PA.00.476.00 550x550SYRIO IR PET

 

Επίσης υπάρχουν φωτοηλεκτρικές δέσμες υπέρυθρων ακτινών, τα λεγόμενα ΒΕΑΜΑποτελούνται από πομπό και δέκτη και η απόστασή τους είναι δυνατό να φτάσει και τα 150m. Ο δέκτης δέχεται την υπέρυθρη ακτινοβολία του πομπού και μόλις διακοπεί η ακτίνα ενεργοποιεί την επαφή του.

AT.NR.090.TS εξωτερικά βεαμ